Gruodžio 15 d. antros klasės mokiniai lankėsi Šiaulių profesinio rengimo centro Prekybos ir verslo skyriuje, kur dalyvavo ankstyvojo profesinio orientavimo (OPA) užsiėmime „Stalo etiketo ir serviravimo paslaptys“. Vaikai sužinojo apie asmeninio bei bendro naudojimo indus, kur turi ,,žiūrėti“ peilis, o kur turi būti šakutė, aptarė, kodėl skiriasi įrankių dydžiai bei kitas paslaptis. Antrokai bandė paserviruoti stalą pusryčiams, pietums ir desertui. Ypač įdomu buvo išlankstyti servetėlę. Vaikai suprato, kad padavėjo darbas ne toks jau ir paprastas. Už suorganizuotą įdomų užsiėmimą dėkojame karjeros specialistei Dovilei Arlikevičiūtei, o už pravestą užsiėmimą dėkojame profesijos mokytojai Aldonai Kairienei.
Mokytoja Ingrida