Raštinė:

+370 41 435716 santarvesvm@gmail.com

Adresas:

Vytauto g. 113, Šiauliai LT-77161

Darbo laikas darbo dienomis:

08.00–19.00 val.

+370 41 435716

santarvesvm@gmail.com

Vytauto g. 113,

LT-77161 Šiauliai

I-V 08:00 - 19:00

VI-VII Nedirbame

Padėkos koncertas „Ukrainos mamos Lietuvos mamoms“

2022 metų gegužės 1 dieną centrinėje Šiaulių aikštėje sūkuriavo emocijos. Ukrainiečių asociacija „Karpatai“, atsidėkodama už miesto gyventojų pagalbą ir palaikymą, surengė Motinos dienai skirtą padėkos koncertą „Nuo Ukrainos mamos Lietuvos mamai“. Programoje skambėjo ukrainietiškos, lietuviškos dainos, kurias kartu dainavo visi svečiai. Susirinkusieji buvo vaišinami gardžiais ukrainietiškais barščiais su spurgomis.

Prasmingai prisidėjo „Santarvės“ gimnazijos mokiniai: neformaliojo vaikų švietimo grupė „Vivo“,  šokių grupė „Peremenka“, gitaros studija ir muzikos grupė „Santarvės muzikantai“, savanoriai iš 11 klasės (A. Grigorjeva, D. Rimovskaja, K. Bronushaite). Visiems mokiniams nuoširdžiai dėkojame!

Ačiū ir mokytojams, kurie dalyvavo organizuojant ir vedant šventę, sušildžiusią vaikų ir suaugusiųjų širdis! Rengiant šventę ypač svarbus gimnazijos muzikos mokytojos Oksanos Legackajos indėlis: ji ne tik ruošė vaikus pasirodymui, bet ir pati dalyvavo kaip atlikėja, taip pat ji buvo atsakinga už viso koncerto scenarijų. Vaikus pasirodymams koncerte rengė ir gitaros studijos, muzikinio ansamblio vadovas technologijų mokytojas Ričardas Fabijūnas. 11 klasės mokiniai su klasės auklėtoja Irina Šeleng prižiūrėjo aukų rinkimą ir atsidėkodami aukojusiesiems išdalijo Ukrainos simbolius, kuriuos skyrė asociacija „Karpatai“.

Ukrainiečius telkianti asociacija dėkoja visiems, ištiesusiems pagalbos ranką nuo karo pabėgusiems ukrainiečiams!

Comments are closed.