Raštinė:

+370 41 435716 santarvesvm@gmail.com

Adresas:

Vytauto g. 113, Šiauliai LT-77161

Darbo laikas darbo dienomis:

08.00–19.00 val.

+370 41 435716

santarvesvm@gmail.com

Vytauto g. 113,

LT-77161 Šiauliai

I-V 08:00 - 19:00

VI-VII Nedirbame

Respublikinio projekto ,,Sveikatiada” iššūkis ,,Tvari žiema su ,,Sveikatiada““

„Santarvės“ gimnazijos bendruomenė priėmė „Sveikatiados” projekto iššūkį ir dalyvavo kūrybiniame konkurse „Tvari žiema su „Sveikatiada“. Konkurso tikslas – skatinti ugdymo įstaigos bendruomenę būti tvariems ir žiemos šventėms pasipuošti panaudojant antrines žaliavas.

Gruodžio mėnesį gimnazijos bibliotekoje veikė ,,Kalėdinės dirbtuvės“, kuriose 1-6 klasių mokiniai  galėjo kurti įvairias dekoracijas kalėdinei ,,Sveikatiados“ eglutei. Buvo smagu žiūrėti, kaip į kūrybinį procesą įsitraukdavo vis daugiau mokinių.

Ar žinojote, kad iš kamštelių galima pasigaminti linksmą sniego senį, driežiuką ar Kalėdų Senelio elnią,  iš šiaudelių – eglutes, iš vienkartinių puodelių – varpelius ir snaiges, o  iš  TETRA PAK pakuočių- žvaigždes ir balionus?

Džiaugiamės, kad bent šiek tiek prisidėjome prie aplinkos tausojimo, o šiuo metu   grožimės unikalia ,,Sveikatiados“ eglute. Pasigrožėkite ir jūs!

Общественность гимназии Сантарвес приняла вызов от проекта „Свейкатиада“ и  поучаствовала в творческом  конкурсе „Тvari žiema su „Sveikatiada““, целю которого было сделать рождественские украшения из вторичных отходов.

В библиотеке гимназии открылась рождественская мастерская. Ученики 1-6 классов весь декабрь придумывали  и создавали различные ёлочные игрушки. Оказалось из пробок можно сделать веселого снеговика, щелкунчика и оленя Санты. Из соломинок – елочки, из одноразовых стаканчиков  – колокольчики и снежинки. А из  тетра пака –  звездочки и шарики. Радуемся, что  внесли небольшой вклад по спасению экологии. 

.

Comments are closed.